Studiile recente au relevat importantă acizilor grași de tip Omega pentru organismul uman. Acizii Omega-3, Omega-6 și Omega-9 sunt așa-numite "grăsimi bune”, cu rol important în sănătatea metabolismului celular și a aparatului cardio-vascular. Mulți dintre acești acizi grași sunt esențiali organismului, însă nu pot fi sintetizați de acesta. Omega 3-6-9 conține o mare varietate de acizi grași esențiali și neesențiali, extrași din surse naturale precum semințele de în, semințele din coadă-șoricelului și ulei de peste, îmbogățiți cu vitamina E. Vitamina E, unul dintre cei mai eficienți antioxidanți naturali, contribuie la bună funcționare a creierului, mușchilor și glandelor și încetinește procesul de îmbătrânire a organismului. Doză zilnică recomandată (3 capsule) conține: Vitamina E (că d-alfa-tocoferol) 15 UI Ulei din semințe de în 1.200 mg Ulei din semințe de coadă-șoricelului 1.200 mg Ulei de peste (50% Omega-3) 1.200 mg Aceste 3 uleiuri oferă următorii acizi grași: Acizi grași Omega-3 1.260 mg - Acid alfa linolenic (ĂLA) 660 mg - Acid eicosapentaenoic (EPA) 360 mg - Acid docosahexaenoic (DHA) 240 mg Acizi grași Omega-6 804 mg - Acid linoleic 540 mg - Acid gamma-linolenic (GLA) 264 mg Acizi grași Omega-9 (Acid Oleic) 456 mg Dozare: Că supliment alimentar, câte 1 capsulă gelatinoasa de 3 ori pe zi, luată cu apă, de preferat în timpul mesei.
Produse din Categorie
Recomandari